Κενές Θέσεις Προσωπικού

Free public domain sheet music from IMSLP / Petrucci Music Library
Jump to: navigation, search


Θέσεις Προσωπικού

Αυτή τη στιγμή, το IMSLP ψάχνει για ανθρώπους να γεμίσουν τις ακόλουθες θέσεις προσωπικού:

Moderators/Wikipedians
Περιγραφή: Κάποιος που λύνει διαφωνίες, προλαβαίνει/ελέγχει βανδαλισμούς, και καθαρίζει σελίδες wiki. O Feldmahler (διαχειριστής του IMSLP) θα διαλέγει προσωπικά ανθρώπους, με βάση τις γνώσεις τους για το wiki και τη διάρκεια συμβολής τους στο IMSLP, καθώς και την τωρινή ζήτηση για τέτοια άτομα.
Σχεδιαστές Ιστοσελίδων
Περιγραφή: Κάποιος που κάνει τις σελίδες πιο όμορφες κλπ :)
Σκαναριστές Παρτιτούρων
Περιγραφή: Κάποιος που σκανάρει παρτιτούρες και τις ανεβάζει στην ιστοσελίδα σε μορφή PDF.
Αναζητητές Ηλεκτρονικών Παρτιτούρων
Περιγραφή: Υπάρχουν πολλοί λάτρεις της μουσικής στο διαδίκτυο που έχουν ήδη ανεβάσει μουσικά έργα τα οποία ανήκουν στον δημόσιο τομέα. Παρ'όλ'αυτά, είναι διασκορπισμένα απο'δώ κι απο'κεί, και μερικές φορές είναι πολύ δύσκολο να βρεθούν. Τα άτομα που αναζητούν μουσική στο διαδίκτυο ψάχνουν για τέτοιους είδους παρτιτούρες και τις βάζουν στην αντίστοιχη κατηγορία εδώ στο IMSLP.
Διεθνοποίηση (μετάφραση)
Περιγραφή: Βοηθήστε κι εσείς να γίνει το IMSLP πιο διεθνές, μεταφράζοντας την ιστοσελίδα στην γλώσσα σας.


Όσοι ενδιαφέρεστε, παρακαλώ να κοιτάξετε την Λίστα Επικοινωνίας Προσωπικού. Όσοι ενδιαφέρονται για να συμβάλλουν στο IMSLP ανεβάζοντας παρτιτούρες, παρακαλώ διαβάστε τον Οδηγό Υποβολής Παρτιτούρων και τα Βοηθήματα Υποβολής Παρτιτούρων. Φυσικά, οποιουδήποτε είδους συμβολή/συνεισφορά στο IMSLP εκτιμάται πολύ από όλους, ανεξάρτητα με το σε ποιά μορφή γίνεται.

Και μια σημείωση για το τέλος: μερικοί άνθρωποι έχουν στείλει e-mail ρωτώντας ποιός είναι ο μισθός. Το IMSLP δεν έχει κανένα κέρδος/εισόδημα (ούτε το σύστημα δωρεών έχει στηθεί ακόμα), άρα δεν υπάρχουν πληρωμένες θέσεις προσωπικού στο IMSLP.

Personal tools
Namespaces
Variants
Actions
Navigation
Browse scores
Browse recordings
Participate
Other
For iPhone & iPad

Purchase

Toolbox
In other languages
Associated with