Hoofdpagina

Free public domain sheet music from IMSLP / Petrucci Music Library
Jump to: navigation, search

Welkom bij de

Petrucci-Bibliotheek (IMSLP)

de gratis partiturenbiliotheek.
Online sinds 16 February 2006 · 102,681 composities · 341,631 partituren

Blader door de partituren volgens:

naam componist · stijlperiode componist · genre / instrument

Andere vertalingen van de Engelse moedersite:

Català · Dansk · Deutsch · Ελληνικά · English · Español · Français · Hrvatski · Italiano · 日本語 · 한국어/조선말
Македонски · Polski · Português · Русский · Suomi · Slovenčina · Svenska · Türkçe · 中文 · 繁體中文

Welkom bij de Petrucci-Bibliotheek. Het IMSLP is een virtuele bibliotheek met partituren die zich in het publieke domein bevinden. Bovendien kunnen componisten hier hun werk deponeren als zij instemmen met vrije verspreiding daarvan. Het ISMLP wil de uitwisseling van muzikale ideeën bevorderen, zowel door het beschikbaar stellen van nieuwe muziekwerken als door de analyse van composities. Dit kan je door zelf partituren up te loaden of je analyse van een compositie on-line te plaatsen (klik dan op de link Discussion op de betreffende werkpagina.) Zie ook de missie en doelstellingen van het IMSLP.

Nieuws

Bijdragen

IMSLP kan je hulp goed gebruiken. Bezoek het gebruikersportaal om meer te weten hoe bij te dragen. De IMSLP forums zijn bedoeld voor iedereen die wil praten over IMSLP en muziek in het algemeen.

Meewerken: Deel je muziek en je kennis met anderen. Heb je nog oude bladmuziek in de kast liggen, of auteursrechtenvrije werken op je harde schijf? Waarom zou je die dan niet delen met de rest van de wereld door ze bij IMSLP te uploaden? Je kan ook meewerken aan het importeren van andere publieke-domeinpartituren van andere websites. Ga naar de gids voor hulp bij het bijdragen.

Projecten: Om grote collecties partituren te transfereren worden projecten toegewezen. Inactieve archieven worden gered en geïdentificeerd. Zo is de volledige Bach-Gesellschaft Ausgabe reeds beschikbaar!

Andere taken: Je kan ook nog op andere manieren bijdragen aan IMSLP. Je kan helpen bij het onderhoud, bij de vertaling van IMSLP, of IMSLP financieel steunen.

Dit was slechts een korte introductie. Je vindt alle nodige info om mee te werken in het Gebruikersportaal.

Auteursrechten

Deze site is onderworpen aan de Canadese wetgeving, in het bijzonder met betrekking tot het intellectuele eigendomsrecht (zie de pagina over publiek domein voor nadere informatie). Mocht U toch inbreuken vaststellen, dan verzoeken we U vriendelijk om contact met ons op te nemen via feldmahler {at} imslp.org. Volledige contactinformatie vindt U op IMSLP:About. Alvast bedankt.

Bijzondere partituren (Engels)

Recente bijdragen

Personal tools
Namespaces
Variants
Actions
Navigation
Browse scores
Browse recordings
Participate
Other
For iPhone & iPad

Purchase

Toolbox
In other languages
Associated with