IMSLP:Νέα


Αυτή είναι η κύρια σελίδα νέων του IMSLP. Για νέα σχετικά με την κοινότητα, παρακαλώ πηγαίνετε στη σελίδα IMSLP:Πύλη Κοινότητας/Νέα.

Πρόσφατα Νέα

Τα Νέα σε αυτή την ενότητα θα εμφανίζονται αυτόματα στην Κύρια Σελίδα (ίσως να μπορούσαμε να κάνουμε έναν γενικό κανόνα να κρατάμε τα τελευταία 2 milestones εδώ, και να αρχειοθετούμε τα προηγούμενα).

 • 4 March 2009 - 27,000 παρτιτούρες, λίγο λιγότερο από έναν μήνα από όταν φτάσαμε τις 26,000.
 • 2 March 2009 - Έγιναν μεγάλες αλλαγές στα forums για τον εορτασμό του βραβείου MERLOT! (στην πραγματικότητα δεν σχετίζονται μεταξύ τους). Είστε ελεύθεροι να σχολιάσετε, να προτείνετε ιδέες κλπ στα... forums. Επίσης να αναφέρετε τυχόν bugs ή προβλήματα σε εμένα (χρήστης "imslp" στα forums).
 • 2 March 2009 - Το IMSLP έχει πληροφορίες για 75 εκδοτικούς οίκους.
 • 27 February 2009 - Θα πάρω την ελευθερία να αντιγράψω εδώ μερικά υπέροχα νέα που μόλις έλαβα με e-mail: "Το εκπαιδευτικό υλικό σας, 'International Music Score Library Project,' έχει επιλεγεί από το MERLOT Music Editorial board για το βραβείο για Αξιόλογη Online Εκπαιδευτική Πηγή MERLOT (MERLOT Award for Exemplary Online Learning Resources) - Classics 2009." Σαν αποτέλεσμα, το IMSLP έχει καλεστεί στην απονομή βραβείων η οποία θα λάβει μέρος στο San Jose (Σαν Χοσέ) κατά την διάρκεια του Διεθνούς Συνέδριου MERLOT (MERLOT International Conference), μεταξύ 13 και 16 Αυγούστου. Θα έχουμε, επίσης, την ευκαιρία να κάνουμε μια μισάωρη παρουσίαση περί του IMSLP, οπότε παρακαλώ να προτείνετε ό,τι ιδέες έχετε εδώ. Φαντάζομαι ότι το συνέδριο θα είναι ανοιχτό στο κοινό, οπότε αν θέλει οποιοσδήποτε να είναι παρόν θα είναι πολύ ωραίο. Συγχαρητήρια σε όλους, αυτό είναι το πρώτο μεγάλο βραβείο μας!
 • 22 February 2009 - Το IMSLP καλωσορίζει ένα νέο project, το project παρτιτούρων ορχήστρας (κάθε οργάνου). Παρακαλώ επισκεφτείτε την σελίδα και το αντίστοιχο forum thread για περισσότερες πληροφορίες.


Αρχείο Παλαιότερων Νέων

Παλαιότερα νέα τα οποία δεν εμφανίζονται πλέον στην Κύρια Σελίδα.

 • 1 December 2008 - 23,000 παρτιτούρες, σε λιγότερο από έναν μήνα από τις 22,000!
 • 30 November 2008 - 13,000 έργα έχουν παρτιτούρες στο IMSLP
 • 27 November 2008 - Το IMSLP εύχεται σε όλους καλή Ημέρα των Ευχαριστιών!
 • 23 November 2008 - Παρακαλούμε βοηθήστε το IMSLP να ξεφορτωθεί οποιουσδήποτε συνδέσμους και αναφορές στο SMA, όπως έχει συζητηθεί στα [[1]]. Αν έχετε εκδόσει μουσική σας στο IMSLP με τις άδειες Creative Commons, αυτή η ιστοσελίδα πολύ πιθανόν να έχει παραβιάσει τα πνευματικά σας δικαιώματα - παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τον διαχειριστή του SMA αν διαπιστώσετε κάτι τέτοιο.
 • 15 November 2008 - Το αρχείο bh2000 επιτέλους ανεβάστηκε τελείως στο IMSLP, ολοκληρώνοντας ένα ακόμα σημαντικό project του IMSLP.
 • 6 October 2008 - Συγχαρητήρια σε όλους, έχουμε πλέον φτάσει τις 21,000 παρτιτούρες και συνεχίζουμε!! :D
 • 2 September 2008 - Η 20.000ή παρτιτούρα ανεβάστηκε στο IMSLP!
 • 18 July 2008 - Το IMSLP προτάθηκε σαν έναν αγαπημένο σύνδεσμο στο Swiss Radio DRS 2. Εδώ μπορείτε να ακούσετε την εκπομπή, όπου ο μαέστρος και δημοσιογράφος David Schwarb μιλάει για το IMSLP.
 • 9 July 2008 - Καλωσορίζουμε 3 καινούριες μεταφράσεις (Καταλανικά, Δανέζικα και Κορεάτικα). Θα στηθεί ένα σύστημα ελέγχου εκδόσεων μεταφράσεων - όλοι οι μεταφραστές παρακαλώ ελέγξτε την σελίδα IMSLP:Διεθνοποίηση.
 • 9 July 2008 - Λειτουργεί ένα καινούριο σύστημα διαφημίσεων - για εξηγήσεις πίσω από την ύπαρξή του, παρακαλώ διαβάστε αυτό το θέμα στο forum.
 • 8 July 2008 - Ο μετρητής παρτιτούρων διορθώθηκε και ανανεώθηκε, μετρώντας 17.000 . Περίπου 1.000 παρτιτούρες έχουν ανεβαστεί μετά την επαναφορά του IMSLP.
 • 30 June 2008 - To IMSLP ξανάνοιξε! Διαβάστε το γράμμα επαναφοράς του IMSLP εδώ.
 • 21 June 2008 - Τρία μεγάλα νέα σήμερα. Πρώτον, ξεπεράσαμε τις 10.000 σελίδες έργων! Και το IMSLP αποκτά καινούριο όνομα την ίδια μέρα με αυτό το κατόρθωμα. Το IMSLP από σήμερα και έπειτα θα είναι επίσης γνωστό και ώς Petrucci Music Library (Μουσική Βιβλιοθήκη Πετρούτσι), όπως υποδεικνύει η αλλαγή του ονόματως στην κεντρική σελίδα. Αυτή δεν είναι μετονομασία - το "IMSLP" θα συνεχίζει να χρησιμοποιείται, αλλά επιτέλους έχουμε ένα δεύτερο όνομα το οποίο μπορεί να προφέρεται, κάτι το οποίο είναι πολύ ευχάριστη αλλαγή :) Τα τελευταία νέα είναι ότι είναι πλέον επιβεβαιωμένο (ξανά) ότι το IMSLP θα αναβιωθεί ολοκληρωτικά το πρωί του Σαββάτου, 28 Ιουνίου, 30-60 λεπτά αφού ξυπνήσω.
 • 5 June 2008 - Όπως πλησιάζει η μέρα αναβίωσης του IMSLP, έγραψα μια σύνοψη όλων των μεγάλων αλλαγών που αναμένονται στο IMSLP v1.0 πρίν την αναβίωση, τα οποία θα ενσωματωθούν σύντομα μέσω μιας τεράστιας ανανέωσης του λειτουργικού του wiki (έχω τον κώδικα, αλλά το πρόβλημα είναι οι τελευταίες δοκιμές και η εγκατάσταση). Διαχειριστές: παρακαλώ στείλτε μου οποιαδήποτε και όλα τα σχόλια που μπορείτε να κάνετε γι'αυτή την ανανέωση.
 • 12 April 2008 - Το IMSLP θα είναι κάτω για μια σύντομη διαδικασία συντήρησης κάποια στιγμή την επόμενη εβδομάδα (ή αύριο, αν βρώ χρόνο). Θα υπάρξει μια μικρή αναβάθμιση του wiki, με την κυρίως αλλαγή να είναι η προσθήκη κουτιών "permission granted" στα μαρκαρίσματα πνευματικών δικαιωμάτων για το μαρκάρισμα αρχείων που δεν ανήκουν στον δημόσιο τομέα αλλά για τα οποία έχει δώσει άδεια δημοσίευσης ο ιδιοκτήτης των πνευματικών δικαιωμάτων.
 • 17 February 2008 - Τρείς μέρες και το IMSLP v0.7.2 τρέχει :) Αυτή η έκδοση αποτελείται κυρίως από αρκετές επιδιορθώσεις προβλήματων (bugs), σημαντικές αναβαθμίσεις απόδοσης, και ένα καινούριο μετρητή μαρκαρίσματος. Ώς συνήθως, αναφέρετε οποιεσδήποτε ανωμαλίες στην συμπεριφορά της ιστοσελίδας σε εμένα. (Και ναί, τώρα μπορείτε να ανεβάσετε αρχεία πάλι :)
 • 14 February 2008 - Το IMSLP v0.7.1 είναι πλέον λειτουργήσιμο. Κυρίως αλλαγές περιλαμβάνουν μαρκαρίσματα Urtext μέσα στο σύστημα μαρκαρίσματος, και την προσθήκη δοκιμαστικών συνδέσμων στις ιστοσελίδες της Amazon και του SheetMusicPlus (το τελευταίο έχει απενεργοποιηθεί προς το παρόν επειδή η μηχανή αναζήτησής τους είναι υπερβολικά τρομακτικά σχεδιασμένη για να την εφαρμόσω τώρα). Πάλι, παρακαλώ να μου πείτε αν οτιδήποτε πάει στραβά (είναι και αυτή μεγάλη και εκτενής ανανέωση). Συγκεκριμένα, νομίζω ότι ήδη μισώ το χρώμα των συνδέσμων (μπορείτε να προτείνετε ένα καλύτερο RGB χρώμα αν ξέρετε κάποιο - είμαι χάλια στα χρώματα).
 • Ο λόγος για τον οποίο οι σύνδεσμοι είναι εκεί εξηγείται καλύτερα με μια ανανέωση κατάστασης. Όπως αυτοί που είναι στο κανάλι IMSLP στο IRC ήδη ξέρουν, το IMSLP θα είναι αρχικά κερδοφόρο αντί μη-κερδοφόρο. Αυτό θα γίνει λόγω του γεγονότος ότι ξεκινώντας το IMSLP μη-κερδοφόρο σχεδόν σίγουρα δεν θα είναι αρκετό να καλύψει όλα τα κόστη (γνωστά και άγνωστα) που σχετίζονται με την αναβίωση του IMSLP. Παρ'όλ'αυτά, το σχέδιο είναι να ξεκινήσουμε την μη-κερδοφόρα διαδικασία ενσωμάτωσης μαζί ή πρίν την αναβίωση του IMSLP (ή ενσωμάτωση η ίδια μπορεί να πάρει μέχρι και έναν χρόνο), ενώ παράλληλα έχοντας το IMSLP κερδοφόρο για να ξεκινήσουμε την μη-κερδοφόρα οργάνωση πιο γρήγορα. Η κατάσταση πρέπει να έχει ξεκαθαριστεί με την αναβίωση του IMSLP, η οποία ελπίζουμε να γίνει σύντομα (αλλά μην το πείτε αυτό σε κανέναν έξω από αυτό το wiki).
 • 10 February 2008 - Το IMSLP v0.7 τρέχει κανονικά τώρα! Μεγάλες αλλαγές σε αυτή την έκδοση περιλαμβάνουν το νέο πρότυπο αρχείων, κυρίως αναβαθμίσεις στην υποβολή αρχείων και την επιβεβαίωση πνευματικών δικαιωμάτων. Η αλλαγή για αυτή την έκδοση είναι αρκετά εκτενής, οπότε παρακαλώ να αναφέρετε οποιεσδήποτε ανωμαλίες ή προβλήματα σε εμένα :)
 • 5 February 2008 - Θα ανεβάσω μια καινούρια έκδοση του IMSLP μέσα στις επόμενες μέρες (ίσως το σαββατοκύριακο) οπότε η ιστοσελίδα μπορεί να είναι κάτω κατά τη διάρκεια της ανανέωσης.
 • 22 January 2008 - Το σχέδιο για την αναβίωση του IMSLP έχει σχεδιαστεί. Όπως όλα τα καλά πράγματα, θα πάρει λίγο χρόνο, αλλά εμείς θα επιμείνουμε. Η αναβίωση του IMSLP συμπεριλαμβάνει την ενσωμάτωση ενός μη-κερδοφόρου IMSLP Foundation (το ακριβές όνομα δεν έχει αποφασιστεί ακόμα, αν και έχουμε ήδη ένα υπόψη - είστε ελεύθεροι να προτείνετε ένα αν σκεφτείτε κάτι) στις ΗΠΑ. Εξαιτίας αυτού, βοήθεια στα παρακάτω θα ήταν παραπάνω από ευπρόσδεκτη:
 1. Αρχεία που ανήκουν στον δημόσιο τομέα στον Καναδά αλλά όχι στις ΗΠΑ δεν θα χρειαστεί να αφαιρεθούν - παρ'όλ'αυτά, ακριβές μαρκάρισμα των έργων με την κατάσταση πνευματικών δικαιωμάτων στις ΗΠΑ είναι απολύτως σημαντικό. Αυτό ισχύει ειδικά για τα αρχεία που έχουν μαρκαριστεί ώς "Verified" ή "Checked" πρίν την διάσπαση του μαρκαρίσματος πνευματικών δικαιωμάτων σε τρείς δικαιωδοσίες - αυτά τα αρχεία έχουν μαρκαριστεί αυτή τη στιγμή ως V/U/U (Verified/Unknown/Unknown) ή C/U/U.
 2. Θα ήθελα να παρακαλέσω οποιαδήποτε και όλη τη βοήθεια από μια μη-κερδοφόρα επιχείρηση (στις ΗΠΑ και στον Καναδά) ή μη-κερδοφόρα συντήρηση (φόροι, λογιστικά κλπ) που προσφέρεται, ή ακόμα και προτάσεις ή συμβουλές (από προηγούμενες εμπειρίες). Οποιαδήποτε βοήθεια με την απόκτηση κατάστασης φιλανθρωπικής οργάνωσης είναι ευπρόσδεκτη.
 • Πέρα από αυτά, επιτέλους νίκησα την μάχη με το λάπτοπ (το οποίο θέλει να πάρει σύνταξη..) και θα ανεβάσω το IMSLP v0.7 σύντομα, κυρίως με το καινούριο πρότυπο πολλαπλών αρχείων :) Το είχα τελειώσει πρίν τα Χριστούγεννα, αλλά δεν είχα την ευκαιρία να το ανεβάσω.
 • 1 January 2008 - Καλή χρονιά! Αυτή η χρονιά θα είναι πολύ προσοδοφόρα, αφού τουλάχιστον 14 συνθέτες, συμπεριλαμβανομένου τους Gershwin, Ravel και Sibelius θα περάσουν στον δημόσιο τομέα αυτή τη χρονιά.
 • 15 October 2007 - Το IMSLP έχει πλέον παραπάνω από 15.000 αρχεία, 9.100 έργα και 1.000 συνθέτες! :) Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συνεισφέροντες! Υ.Γ. Το IMSLP θα είναι κάτω για εκτενή συντήρηση την Πέμπτη βράδυ. :)
 • 30 September 2007 - Η ανανέωση ολοκληρώθηκε επιτυχώς. Περισσότερα εδώ
 • 25 September 2007 - Μερικά νέα για σήμερα: Πρώτον, έχουμε πάνω από 14,000 αρχεία! Επίσης, το IMSLP ψάχνει για άτομα που θέλουν να κάνουν επίβλεψη πνευματικών δικαιωμάτων. Παρακαλούμε διαβάστε αυτό το θέμα για περισσότερες πληροφορίες. Τέλος, το IMSLP θα είναι offline για λιγότερο από 30 λεπτά το Σάββατο για την μεγάλη αναβάθμιση! :)
 • 11 September 2007 - Όπως αναφέρθηκε πρίν από μερικές εβδομάδες, ξεκίνησε μια συνεργασία μεταξύ του IMSLP και του Piano Society . Επιτέλους, τα πάντα έχουν ρυθμιστεί και είμαστε έτοιμοι! Όλοι οι συνεισφέροντες στο IMSLP και το Piano Society είναι ελεύθεροι να βοηθήσουν με την αρχική διαδικασία σύνδεσης των δύο ιστοσελίδων. Παρακαλούμε επισκεφτείτε την σελίδα του προγράμματος για περισσότερες πληροφορίες!
 • 9 September 2007 - Η συντήρηση τελείωσε χθές το βράδυ, έτσι δεν θα υπάρχουν προβλήματα σήμερα. Η συντήρηση έγινε για την ανανέωση του IMSLP σε v0.3 (το θέμα στα forums βρίσκεται εδώ). Κατα τα άλλα, το IMSLP έχει τώρα πάνω από 13,000 αρχεία! :)
 • 8 September 2007 - To IMSLP δεν θα λειτουργεί για λόγους συντήρησης για περίπου 10-15 λεπτά κάποια στιγμή αύριο (μάλλον κατά τις 4-5μμ UTC).
 • 25 August 2007 - Η εργασία συντήρησης ολοκληρώθηκε επιτυχώς. Η ιστοσελίδα πρέπει τώρα να είναι ελαφρώς πιο γρήγορη, με μερικά προβλήματα διορθωμένα. Κατα τα άλλα, το IMSLP έχει τώρα πάνω από 12,000 αρχεία! Επίσης, έχουμε αρχίσει να δουλεύουμε για ένα πρότυπο εκδοτών, με την υπόσχεση ότι θα γλιτώσουμε πολλή δουλειά με απλά ένα μορφοποιημένο πρότυπο. Ευχαριστούμε τον Jujimufu για την ιδέα!
 • 7 August 2007 - 11,000+ αρχεία! Επίσης, αναβαθμιστήκαμε σε IMSLP v0.2 πριν από μερικές μέρες, με αρκετές καινούριες λειτουργίες. Θέμα στο forum εδώ.
 • 19 July 2007 - To IMSLP έχει τώρα πάνω από 10,000 αρχεία! Και αυτό σε λιγότερο από ενάμιση χρόνο από όταν πρωτοδημιουργήθηκε το IMSLP, και μόλις δύο εβδομάδες μετά τα 9,000 αρχεία! Εορταστικό θέμα στα forums εδώ!
 • 4 July 2007 - Το IMSLP έχει παραπάνω από 9,000 files! Με τέτοια ταχύτητα, σύντομα όλες οι παρτιτούρες του δημόσιο τομέα σε όλον τον κόσμο θα έχουν ανεβαστεί!
 • 20 June 2007 - Φτάσαμε κι όλας τα 8000 αρχεία! :) Αυτό είναι 1000 αρχεία σε λιγότερο από δύο εβδομάδες. Εντυπωσιακό!
 • 12 June 2007 - Τα forums είναι ανενεργά για συντήρηση. Θα πρέπει να επανέλθει η λειτουργία τους σε 1-2 μέρες. Ανανέωση: Τα forums είναι πάλι ενεργά.
 • 9 June 2007 - To IMSLP αυτή τη στιγμή έχει προβλήματα με downloads αρχείων, το οποίο αντιμετωπίζεται τώρα. Ανανέωση: Το πρόβλημα θα πρέπει να έχει λυθεί. Παρακαλώ αναφέρετε προβλήματα με downloads στα forums.
 • 7 June 2007 - Το IMSLP σήμερα μόλις πέρασε τα 7,000 αρχεία, μόλις 2.5 εβδομάδες μετά τα 6,000 αρχεία! Ένα μπισκοτάκι σε όλους όσους συνεισφέρουν με παρτιτούρες στο IMSLP  :)
 • 22 May 2007 - Δύο αρκετά σημαντικά milestones αγκίχτηκαν σήμερα. Πρώτον, υπάρχουν πάνω από 6,000 αρχεία στο IMSLP, σε λιγότερο από ενάμιση μήνα μετά τα 5,000 αρχεία, που σημαίνει ότι κερδίζουμε ταχύτητα! ΤΟ άλλο είναι η Κύρια Σελίδα που κοιτάζετε τώρα, ένα πολυαναμενόμενο lifting. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Leonard γι'αυτό το καταπληκτικό design!
 • 10 April 2007 - To IMSLP έχει τώρα πάνω από 5,000 αρχεία! Και πάλι, αυτό είναι σε λιγότερο από δύο μήνες μετά τα 4,000 αρχεία! Ένα μπισκοτάκι για όλους τους συνεισφέροντες του IMSLP!
  16/05/2007 - Εξαιτίας ενός λάθος από τη δική μου μεριά χθές, μερικά από τα μεγάλα αρχεία οδηγούν σε μη-έγκυρες διευθύνσεις, και δεν μπορούν να κατεβαστούν. Αυτό διορθώθηκε τώρα, αλλά η διόρθωση θα χρειαστεί μέχρι και 24 ώρες για να επιδράσει. Μπορείτε, όμως, να καθαρίσετε την DNS cache σας (βλ. οδηγίες εδώ), το οποίο μπορεί να το φτιάξει (για εσάς) πιο γρήγορα. Άλλα ευχάριστα νέα είναι ότι φτάσαμε τις 6,000 υποβολές αρχείων! Όχι ακριβώς 6,000 , γιατί μερικά αρχεία έπρεπε να αφαιρεθούν, αλλά εντυπωσιακό και πάλι :)
 • 26/02/2007 - Το IMSLP έχει τώρα πάνω από 4,000 αρχεία! Και αυτό σε λιγότερο από δύο μήνες μετά τα 3,000 αρχεία :) Επίσης, έφτιαξα ένα μικρό bug το οποίο έκανε μερικές σελίδες κατηγοριών να λειτουργούν ανώμαλα για χρήστες που δεν είχαν κάνει log-in. Παρακαλώ να αναφέρετε οποιαδήποτε συμπεριφορά του συστήματος η οποία να μοιάζει με bug στο site!
 • 24/02/2007 - Δείκτης αριθμού IMSLP προστέθηκε στην πλαινή μπάρα :) Αυτό θα πρέπει να είναι πολύ χρήσιμο για όποιον προσπαθεί να βρεί σε ποιά σελίδα βρίσκεται ένα αρχείο με συγκεκριμένο δείκτη IMSLP.
 • 23/02/2007 - Έχω λάβει μερικά e-mail πρόσφατα τα οποία αναφέρουν ότι δεν μπορούν να ανοίξουν αρχεία PDF που έχουν κατεβάσει από το IMSLP. Αν έχετε παρόμοια προβλήματα, παρακαλώ επισκεφτείτε αυτή τη συζήτηση. Ευχαριστώ!
 • 21/02/2007 - Προφανώς, υπήρξε μια παράλειψη από μέρους μου χθές... Ενεργοποίησα την cache ολόκληρων των σελιδών, ξεχνώντας ότι το IMSLP δημιουργεί σελίδες δυναμικά, βασισμένα στη γλώσσα. Έτσι, με την ενεργοποίηση της cache, όλες οι σελίδες θα είναι διαφορετικές (ανάλογα με το ποιός επισκέφτηκε τη σελίδα πρώτος μετά την ενεργοποίηση της cache). Αυτό επηρέασε μόνον χρήστες που δεν είχαν κάνει log-in, και γι'αυτό και δεν το παρατήρησα. Τώρα έχω διορθώσει αυτή την παράλειψη, και τα πάντα θα πρέπει να δουλέυουν κανονικά :) Συγγνώμη για τα προβλήματα!
 • 16/02/2007 - Το IMSLP γίνεται ενός έτους σήμερα! Εορτάζουσα συζήτηση εδώ :)
 • 08/02/2007 - Υπήρξε ένα downtime για περίπου 30 λεπτά εξαιτίας προβλημάτων από τη μεριά του διακομιστή (βλέπε εδώ), αλλά τώρα πρέπει να είναι εντάξει.
 • 01/02/2007 - Μόλις τελείωσα τη συντήρηση της database (θα πρέπει να είναι το τελευταίο απαραίτητο downtime για αρκετό καιρό τώρα). Συνεχίστε να κάνετε ό,τι κάνατε και πρίν το downtime.
 • 31/01/2007 - Ανανέωση: Επιτέλους, τα πάντα γυρίσαν στο κανονικό... συγγνώμη για το downtime! Μερικά απρόσμενα bugs εμφανίστηκαν στο λογισμικό του server που χρησιμοποιούσα και έπρεπε να αλλάξω. Όλα πρέπει να δουλεύουν μια χαρά τώρα.
 • 31/01/2007 - Επιτέλους, το IMSLP είναι σε έναν αφοσιωμένο server (διακομιστή) :)
 • 25/01/2007 - Παρατηρήθηκε τελευταία ότι το site μπορεί να γίνει πολύ αργό κατά καιρούς, εξαιτίας του αυξανόμενου αριθμού κίνησης. Παρακαλώ επισκεφτείτε αυτή τη συζήτηση για περισσότερες πληροφορίες. Επίσης, ένα σύστημα αξιολόγησης έχει εδραιωθεί για τα αρχεία :) Πρέπει να είναι αυτονόητη η λειτουργία του.
 • 21/01/2007 - Παλεύοντας με τν ΡΗΡ για τις τελευταίες δύο ώρες, το IFLANG δουλεύει επιτέλους σωστά. Τα πάντα θα πρέπει να επιστρέψουν στο κανονικό.
 • 21/01/2007 - Αυτή τη στιγμή δουλεύω ένα bug με τα IFLANG, οπότε μπορεί να υπάρχουν φορές που το wiki να δείχνει κενό (προφανώς δεν δουλεύει καλά ακόμα...). Συγγνώμη γι'αυτο!
 • 12/01/2007 - Η διαγραφή των σελίδων ή αρχείων έχει πλέον απλοποιηθεί με ένα πρότυπο (template). Βλέπε Βοήθεια:Περιεχόμενο για πληροφορίες
 • 06/01/2007 - Συγχαρητήρια σε όλους, φτάσαμε τις 3,000 υποβολές αρχείων, μόλις δύο μήνες μετά από τις 2,000 υποβολές! Αυτό σημαίνει έναν μέσο όρο 17 υποβολών την ημέρα, που είναι ένας φανταστικός αριθμός υποβολών!! Συγχαρητήρια και πάλι, και ας συνεχίσουμε την καλή δουλειά (συγγνώμη, δεν μπορούσα να αντισταθώ στον ενθουσιασμό!!! =D -jujimufu )
 • 04/01/2007 - Εικονίδια προεπισκόπησης και προεπισκόπηση δειγμάτων από παρτιτούρες μπορούν πλέον να προβληθούν στο κουτί περιγραφής αρχείου. Βλέπε Οδηγός Υποβολής Παρτιτούρων για περισσότερες πληροφορίες. Επίσης, μια καινούρια ειδική σελίδα, η Σελίδα Μετατροπής Συνθέτη δημιουργήθηκα για να μετατρέψει κατηγορίες συνθετών μη-βασισμένες σε πρότυπα, σε σελίδες βασισμένες σε πρότυπα, για τη διευκόλυνση μετάφρασης.
 • 03/01/2007 - To IMSLP είναι τώρα ολοκληρωμένα και αυτόματα πολυγλωσσικό στον βαθμό του ίδιου του λογισμικού του MediaWiki. Οι ανώνυμοι χρήστες θα έχουν αυτόματη αναγνώριση γλώσσας και επιλογή γλώσσας στην σελίδα εγγραφής. Οι εγγεγραμμένοι χρήστες, όμως, θα χρειαστεί να αλλάξουν χειροκίνητα την γλώσσα από τι ρυθμίσεις τους (ο "my preferences" σύνδεσμος στην κορυφή της σελίδας).
 • 31/12/2006 - Τελείωσα μια μικρή αναβάθμιση στο σύστημα κατάθεσης αρχείων, την οποία θα δείτε τη επόμενη φορά που θα καταθέσετε ένα αρχείο ;) Επίσης, Καλή Χρονιά σε όλους, από τον administrator του IMSLP :)
 • 29/12/2006 - Επιτέλους, μετά από μερικές ώρες ταλαιπωρίας με μη υπάρχοντα PHP CLI's και λοιπά, το IMSLP είναι και πάλι online με το Mediawiki 1.8.2! Θα κάνω δοκιμές για να δώ μήπως χάλασα τίποτα, αλλά δεν θα κατεβάσω το IMSLP offline ξανά, άρα συνεχίστε να κάνετε ό,τι κάνατε πριν πέσει το IMSLP :)
 • 28/12/2006 - Το IMSLP θα είναι offline για αναβαθμίσεις (και καινούρια χαρακτηριστικά!) σε 2 ώρες, στις 3:00ΑΜ GMT. Δεν θα διαρκέσει πολύ :)
 • 27/12/2006 - Δημιουργήθηκε λήμμα πρότασης παρτιτούρων για να αναδυκνείονται στην κεντρική σελίδα. Επισκεφτείτε το εδώ και σχολιάστε με τις αγαπημένες σας παρτιτούρες στο IMSLP!
 • 09/12/2006 - Στη σελίδα Επίκαιρα Γεγονότα, οι χρήστες μπορούν να έχουν μια λίστα αναμονής για σκανάρισμα (δηλαδή, μια λίστα όπου θα λένε ποιές παρτιτούρες αναμένονται να σκαναριστούν, για να μην σκαναριστούν από άλλο μέλος).
 • 06/12/2006 - Εξαιτίας μου, παρτιτούρες του Bach μπορεί να δείχνουν ως αρνητικές για τις τελευταίες ώρες. Το πρόβλημα διορθώθηκε.
 • 11/11/2006 - Μπορεί να βιώσετε τεχνικές δυσκολίες με την ιστοσελίδα από καιρό σε καιρό. Παρακαλώ δείτε αυτό το forum θέμα για περισσότερες πληροφορίες.
 • 10/11/2006 - Καινούρια πρότυπα για tags πρέπει να προβλέπουν σύγχηση σχετικά με πνευματικά δικαιώματα. Βλέπε δημόσιος τομέας για περισσότερες πληροφορίας.
 • 04/11/2006 - Το IMSLP έφτασε τις 2000 καταθέσεις!! Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συνεισφέροντες του IMSLP!
 • 26/10/2006 - Η Ισπανική μετάφραση του IMSLP ξεκίνησε! Αν ενδιαφέρεστε στη μετάφραση του IMSLP σε μια άλλη γλώσσα, παρακαλω επισκεφτείτε την σελίδα διεθνοποίησης.
 • 16/2/2006 - Το IMSLP είναι επιτέλους online!