Hovedside

Velkommen til

International Music Score Library Project

Nodesamlingen i offentlig eje.
Online siden 16. februar 2006 · 231,527 musikværker · 756,342 partiturer

Velkommen til det Internationale Musik Partitur Biblioteks Projekt! IMSLP forsøger at skabe et virtuelt bibliotek indeholdende alle musikalske partiturer i offentlig ejendom såvel som partiturer fra komponister, som er villige til at dele deres musik med verden uden betaling. Du kan læse den fulde liste af målsætninger som IMSLP vil forsøge at nå.

IMSLP opmuntrer desuden til udvækslingen af musikalske idéer, både i form af musikalske værker og i analyseringen af eksisterende værker. Udnyt således muligheden for at oprette eller redigere en side med din analyse af et hvilket som helst stykke (anvend venligst linket "Diskussion" på arbejdssiden for det givne stykke.

Nyheder

Bidrag

IMSLP har brug for din hjælp! Besøg Bidragsportalen for at lære mere om at bidrage til IMSLP. IMSLP forummerne er åbne for enhver til at diskuttere vedrørende IMSLP og musik generelt.

Bidrag: Du kan bidrage ved at deltage i væksten af denne wiki ved at dele din viden om musik med andre. Hvis du har gamle nodeark på hylderne eller nodemusik i offentlig ejendom på harddisken, så overvej at dele dem med resten af verden ved at uploade dem til IMSLP! Du kan også hjælpe med at importere partiturer i offentlig ejendom fra andre hjemmesider. Se venligst guiden for partiturbidrag for detaljer.

Projekter: Målene med vore projekter er at anskaffe samlinger af værker fra inaktive arkiver, identificere deres indhold og bevare dem for fremtiden. For øjeblikket er et af IMSLPs hovedprojekter sorteringen of uploadingen af Bach-Geselschaft Ausgabe (Bachs samlede værker).

Andre Opgaver: Der er flere måder at hjælpe IMSLP udover at bidrage med partiturer. Du kan for eksempel hjælpe med vedligeholdelsen af hjemmesiden eller oversætte IMSLP til andre sprog.

Dette er kun et lille overblik. Du kan finde alle detaljerne omkring at bidrage i Bidragsportalen.

Ophavsret

Denne side stræber efter at overholde Canadisk ophavsretslov (besøg siden om offentlig ejendom for mere information). Hvis der imidlertid skulle være tale om overtrædelser, så kontakt os venligst på feldmahler {at} imslp.org. På forhånd tak.

Fremtrædende partiturer

Nylige tilføjelser